SERVICII BUSINESS

qq

Serviciile noastre business iti ofera solutii inedite de a-ti conserva timpul si de a ne lasa pe noi sa preluam diferite sarcini ale afacerii tale. Scapa de birocratie, de spatii fizice, de munca fizica si de nevoia de angajati in plus. Vezi solutiile noastre si contacteaza echipa pentru mai multe detalii sau pentru optimizarea si modificarea planurilor business.

Înființare firmă SRL

Ne ocupăm de tot ce înseamnă documentație în raport cu Registrul Comerțului. Scapa de birocratie, de timp pierdut si de energie consumata.

Realizare contract cu firme de curierat

O echipa cu experienta va prelua sarcinile tale in contractarea firmelor de curierat. Trebuie doar sa ne comunici nevoile afacerii tale si noi preluam partea dificila mai departe.

Depozitare, împachetare și expediere

Oferim servicii de depozitare, împachetare și expediere pentru produsele tale si anulam nevoia ta de a detine un spatiu fizic de depozitare al afacerii tale.

Implementare call-center

Optimizam reteaua ta de preluare si gestionare a apelurilor printr-un call center in cloud, ultra modern ce va simplifica afacerea ta si ii va da un plus de profesionalism.