Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare

400 euro/lună pentru optimizare on&off page + 1 Articol advertorial/luna. 

Site-ul tău are nevoie de optimizare pentru fiecare pagină/produs în parte, astfel încât motoarele de căutare să poată să găsească paginile/produsele tale și să le afișeze cât mai corect. Pachetul SEO de 400 EURO/luna include optimizare SEO ON PAGE, OFF PAGE, dar si un articol advertorial pe luna inclus in pret.

In cazul in care doriti sa achizitionati articole advertoriale in plus acestea se platesc separat

5f3e6a16898ce9c317268da39c206f30
817f0bb776d2c61d031142dd21aadc38

Rezultate pe termen lung

Această modalitate de optimizare a website-ului dumneavoastră nu va aduce clienți din prima zi dar cu siguranță, în timp, compania va fi din ce în ce mai vizibilă. De obicei, recomandam implementarea si tragerea concluziilor cu privire la acest serviciu dupa minim 4 luni.

Companiile mari sau cele care aduc produse noi constant, au nevoie de optimizarea SEO constanta pentru pagina lor.

Beneficii SEO

Promovezi anumite cuvinte cheie

Promovezi cuvintele cheie pentru care vrei să fi relevant la interogările pe Google

Traficul obținut este gratuit

Nu ai alte costuri pentru traficul generat pe site-ul tău.

Creșteri pe termen lung

Magazinul tau va creste pe termen mediu si lung cu o strategie de SEO adecvata.

Credibilitate pentru afacerea ta

Site-urile pe care Google le indexeaza mai sus sunt mult mai credibile pentru utilizatori.

Obține un avantaj competitiv cu strategiile noastre de optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este un proces esențial pentru creșterea vizibilității unui site web în motoarele de căutare. Acesta constă într-un set de strategii și tehnici care au ca scop atragerea traficului organic și îmbunătățirea clasamentului în rezultatele căutărilor.

Optimizarea SEO on-page se referă la optimizarea conținutului și a elementelor de pe o pagină web pentru a se potrivi mai bine cu cerințele motoarelor de căutare. Acest proces include utilizarea cuvintelor cheie relevante în titluri, tag-uri meta, descrieri și conținut, precum și organizarea structurată a informațiilor, utilizarea URL-urilor prietenoase cu motoarele de căutare și optimizarea imaginilor și a altor elemente multimedia.

Link building-ul constă în obținerea de legături relevante și de calitate către site-ul tău. Acesta ajută la creșterea autorității și încrederii în ochii motoarelor de căutare. Obținerea de backlink-uri de la site-uri relevante și de încredere, precum și crearea de conținut valoros care să genereze link-uri naturale sunt strategii comune de link building.

Optimizarea SEO off-page se concentrează pe factorii externi care influențează clasamentul unui site web. Aceasta include strategii de construire a brandului, marketingul prin intermediul rețelelor sociale, participarea la comunități online relevante și promovarea conținutului pe alte site-uri web prin intermediul guest posting-ului sau al distribuirii de articole.

Articolele de blog reprezintă un instrument important în strategia de SEO. Prin crearea și promovarea articolelor de blog relevante și de calitate, poți atrage trafic organic, poți genera link-uri către site-ul tău și poți demonstra expertiza ta în domeniu. Optimizarea acestor articole cu cuvinte cheie relevante și oferirea de conținut valoros pentru cititori sunt aspecte cheie ale unei strategii eficiente de SEO.

În concluzie, SEO implică optimizarea on-page și off-page a site-ului tău, construirea de legături de calitate și crearea de articole de blog relevante. Prin aplicarea corectă a acestor strategii, poți îmbunătăți vizibilitatea și clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând mai mulți vizitatori și generând mai mult trafic organic.

Ce spun clienții despre optimizarea SEO

Am colaborat cu echipa CRMAD de cand mi-a venit ideea cu magazinul online si sunt tare multumit de serviciile oferite de ei. Habar nu aveam de unde sa incep, dar aici am gasit indrumare, preturi excelente si servicii de calitate. Recomand!

Andrei Margarit
Administrator ecommerce

Toata strategia de SEO a cabinetului nostru veterinar este facuta in detaliu de firma CRMAD. Suntem foarte multumiti de valoarea si notorietatea pe care aceasta echipa ne-a adus-o in ultimul an. Va multumim baieti, keep up the good work 😀

Vali Popescu
Doctor cabinet veterinar

Completează formularul și intră în discuție cu un specialist