Ai nevoie de publicitate Google pentru firma ta?

Apeleaza la profesionistii CRMAD.ro

Configuram reclame pentru reteaua de cautare pe cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta

Configuram reclame de shopping pentru produsele din magazinul tau de comert electronic

Configuram reclame in reteaua de display

1200px-Google_Ads_logo.svg

Care sunt modalitatile de promovare în rețeaua google

Reclame în rețeaua de căutare

Cu ajutorul experților noștri în optimizarea căutărilor, vom crea reclame textuale captivante, care vor apărea în rezultatele căutărilor Google atunci când utilizatorii caută produse sau servicii similare cu ale tale. Vom alege cuvinte cheie relevante și vom ajusta strategia pentru a maximiza conversiile și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Reclame de display

Echipa noastră de designeri și specialiști în publicitate online va crea reclame grafice atractive și relevante, care vor fi afișate pe site-uri partenere din rețeaua Google. Folosind segmentarea inteligentă a audienței și strategii creative, vom asigura expunerea maximă a brandului tău și creșterea conștientizării în rândul publicului potrivit.

Reclame YouTube

Pregătește-te să cucerim platforma YouTube! Vom dezvolta reclame video captivante și personalizate, care vor fi afișate înainte, în timpul sau după redarea conținutului video preferat de utilizatori. Vei beneficia de o expunere masivă și vei crea o conexiune emoțională puternică cu audiența ta.

Reclame de retargeting

Nu-i lăsăm pe cei care au arătat deja interes să scape! Cu ajutorul tehnologiei de retargeting avansată, vom urmări și ajunge în mod strategic la utilizatorii care au vizitat deja site-ul tău. Vom crea reclame personalizate și captivante, care îi vor încuraja să revină și să finalizeze acțiuni importante, precum achiziții sau înscrieri.

Reclame in aplicații și jocuri

Atinge utilizatorii de aplicații mobile în mod eficient prin intermediul reclamelor personalizate și interactive. Vom dezvolta campanii adaptate pentru aplicațiile mobile relevante pentru afacerea ta, atrăgând atenția utilizatorilor și generând trafic calificat către site-ul tău.

Reclame Google Shopping

Pregătește-te să-ți expui produsele în fața potențialilor clienți cu ajutorul reclamelor în Google Shopping. Vom optimiza și promova produsele tale în rezultatele căutărilor Google, prezentând imagini, prețuri și informații relevante pentru a stimula conversiile și a-ți crește vânzările.

Reclame Google Maps

Asigură-ți vizibilitatea în mediul local și atrage clienții către afacerea ta prin intermediul reclamelor în Google Maps. Echipa noastră se va asigura că afacerea ta apare în rezultatele căutărilor și pe harta Google Maps, oferind informații esențiale precum adresa, orele de funcționare și recenzii, astfel încât potențialii clienți să te găsească ușor și să se conecteze cu tine.

Reteaua de parteneri Google

Ne asigurăm că mesajul tău ajunge la o audiență extinsă prin intermediul reclamelor afișate pe site-uri și aplicații ale partenerilor Google. Vom identifica cele mai potrivite site-uri și aplicații care se potrivesc cu afacerea ta și vom dezvolta strategii de promovare pentru a crește expunerea și a genera rezultate excelente.

Indiferent de serviciul de promovare pe Google Ads pe care îl alegi, vei beneficia de expertiza noastră în domeniu, strategii personalizate și gestionare atentă a campaniilor. Ne vom asigura că fiecare pas al campaniei tale este optimizat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și a-ți aduce afacerea în fața publicului potrivit.

Cu agenția noastră de marketing la bord, vei putea profita de toate avantajele pe care le oferă Google Ads pentru a-ți crește vizibilitatea, traficul și conversiile. Suntem aici pentru a-ți oferi suportul necesar în navigarea pe drumul succesului digital și pentru a-ți aduce afacerea la un nou nivel de performanță.

Lista de preturi pentru serviciul Reclame in reteaua Google

Buget cheltuit pe reclame mai mic de 30.000 lei
1500 lei/lună

Buget cheltuit pe reclame mai mare de 30.000 lei
2500 lei/lună + 2% din bugetul cheltuit

FA830C42-5A07-4DA0-9410-28FF8BCF97B7

Iti instalam Google Analytics 4 pe site si restul de tool-uri

Pentru optimizarea maxima a unui website este necesar sa folosim toate uneltele pe care Google le pune la dispozitia noastra, astfel el se poate folosi de inteligenta artificiala si poate arata reclamele catre persoanele relevante afacerii noastre.

  • Google Analytics
  • Search Console
  • Google Merchant Center