WEB DESIGN pentru site-uri de prezentare sau magazine online

ddd

Specialistii nostri in WebDesign iti vor crea o interfata moderna si targetata special pe viziunea si ideea afacerii tale. Veti lucra impreuna, va veti consulta ideile pentru a fi siguri ca idealul vostru de Site Web este dus pana la capat. Desi pare "floare la ureche", este o adevarata arta in a dezvolta un produs gandit in ansamblu si totusi detaliat si personalizat, gandindu-ne la site-ul vostru ca la un produs ce trebuie "vandut" si "livrat" cat mai bine catre public. De la alegerea temei perfecte, pana la dezvoltarea categoriilor, paginilor si a sub categoriilor Site-ului, echipa noastra lucreaza cu Webdesigneri si Designeri grafici ce vor optimiza interfata pana la cel mai mic detaliu. Comunicarea este cheia succesului nostru, oferind asistenta 24/7 si avand o rata foarte buna in legatura dintre beneficiar si specialist. Categoriile noastre de Webdesign cuprind atat pagini de prezentare pentru Site-uri personale, Site-uri de prezentare pentru artisti, obiective turistice, mici afaceri, pagini Web de prezentare cu sistem de rezervari online si formulare pentru afaceri tip Saloane de infrumusetare, Unitati de Cazare, Restaurante, dar si Webdesign pentru platforme de cpmert electronic pentru Magazine Online de diferite categorii

Serviciile noastre Web pornesc de la alegerea unui domeniu online care sa defineasca afacerea ta, pana la dezvoltarea acesteia de o echipa de Webdesigneri pregatiti sa transpuna toate ideile tale si sa le centralizeze cat mai optimizat si simplu pentru tipul de target pe care ti-l propui.

Pagină web de prezentare a unei afaceri

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash-768x768-2-landscape

Platforma web cu sistem de rezervări

field-notes-768x768-2-landscape

Magazin online de comerț electronic

photo-1529119368496-2dfda6ec2804-768x768-2-landscape

WEB hosting ultra rapid si securizat

datacenterpark-fsn

Oferim hosting web in datacenter din Germania - hetzner. Viteza de încărcare a unui website afectează calitatea rankingului pentru motoarele de căutare, livrarea reclamelor dar și interacțiunea cu potențialii clienți. Aceștia nu o să cumpere produsul/serviciul oferit de tine dacă pagina ta se încarcă greu.

SILVER WEB PACK
SITE PREZENTARE

300 LEI/an

Spațiu pe disk 5GB NVME
Bandwith Nelimitat
CPU 8 cores
RAM 2GB
Protecție DDOS CLOUDFLARE

Datacenter GERMANIA

GOLD WEB PACK
SITE REZERVĂRI

500 LEI/an

Spațiu pe disk 15GB NVME
Bandwith Nelimitat
CPU 16 cores
RAM 4GB
Protecție DDOS CLOUDFLARE

Datacenter GERMANIA

PLATINUM WEB PACK
MAGAZIN ECOMMERCE

900 LEI/an

Spațiu pe disk 50GB NVME
Bandwith Nelimitat
CPU 32 cores
RAM 8GB
Protecție DDOS CLOUDFLARE

Datacenter GERMANIA

Contact Us