WEB DESIGN

aa

Specialistii nostri in WebDesign iti vor crea o interfata moderna si targetata special pe viziunea si ideea afacerii tale. Veti lucra impreuna, va veti consulta ideile pentru a fi siguri ca idealul vostru de Site Web este dus pana la capat. Desi pare "floare la ureche", este o adevarata arta in a dezvolta un produs gandit in ansamblu si totusi detaliat si personalizat, gandindu-ne la site-ul vostru ca la un produs ce trebuie "vandut" si "livrat" cat mai bine catre public. De la alegerea temei perfecte, pana la dezvoltarea categoriilor, paginilor si a sub categoriilor Site-ului, echipa noastra lucreaza cu Webdesigneri si Designeri grafici ce vor optimiza interfata pana la cel mai mic detaliu. Comunicarea este cheia succesului nostru, oferind asistenta 24/7 si avand o rata foarte buna in legatura dintre beneficiar si specialist. Categoriile noastre de Webdesign cuprind atat pagini de prezentare pentru Site-uri personale, Site-uri de prezentare pentru artisti, obiective turistice, mici afaceri, pagini Web de prezentare cu sistem de rezervari online si formulare pentru afaceri tip Saloane de infrumusetare, Unitati de Cazare, Restaurante, dar si Webdesign pentru platforme de cpmert electronic pentru Magazine Online de diferite categorii

SITEURI WEB IN DIVERSE CATEGORII

Serviciile noastre Web pornesc de la alegerea unui domeniu online care sa defineasca afacerea ta, pana la dezvoltarea acesteia de o echipa de Webdesigneri pregatiti sa transpuna toate ideile tale si sa le centralizeze cat mai optimizat si simplu pentru tipul de target pe care ti-l propui.

Pagină web de prezentare a unei afaceri

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash-768x768-2-landscape

Platforma web cu sistem de rezervări

field-notes-768x768-2-landscape

Magazin online de comerț electronic

photo-1529119368496-2dfda6ec2804-768x768-2-landscape

Pagina web de prezentare a afacerii tale

Pagina Web se ocupa cu prezentarea produsului tau, a afacerii tale pentru potentiali clienti. Cuprinde servicii de Webdesign, consultanta, copywright, si descrie cat mai amplu ideea afacerii tale prin categorii, text, design personalizat si exemple foto-video. Specialistii nostri in Webdesign iti vor transforma ideile, le vor ierarhiza si vor reda un aspect clar si atractiv al produsului tau. Epoca vitezei te indeamna sa tii pasul cu internetul si cu dezvoltarea in mediul online, astfel optimizand ce are de oferit afacerea ta. Ai incredere in echipa noastra si lasa pe maini bune ideea ta. Contacteaza echipa noastra pentru a alege impreuna tipul de pagina care se potriveste afacerii tale.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash-768x768-2-landscape
field-notes-768x768-2-landscape

Pagina web de prezentare cu formular sau sistem de rezervări

Acest tip de pagina Web este dedicat afacerilor ce necesita sistem de rezervare online, o platforma care sa centralizeze si sa optimizeze cererea publicului. Echipa noastra iti va prezenta produsul cat mai optim, cat mai direct, astfel incat rezervarea sau accesarea unui serviciu sa fie simpla si atractiva. Pagina de prezentare va transpune ideile afacerii tale in cel mai bun mod, in stransa consultanta cu specialistii nostri in design si business si astfel vei tine pasul cu ce are de oferit mediul online. Vom creea impreuna o interfata dedicata categoriei in care se incadreaza produsul tau, facand experienta una personalizata, dezvoltata din ideile tale si conturata prin experienta specialistilor nostri. Platforma cu sistem de rezervari este dedicata afacerilor de tip: Salon de infrumusetare, Unitati de cazare, Restaurant etc. Contacteaza echipa noastra pentru a alege impreuna tipul de pagina care se potriveste afacerii tale.

magazin online de comert electronic

Prin aceste tipuri de pagini realizam magazine online "la cheie" pentru afacerile ce cauta modalitati de plata integrate in interfata Site-ului. Webdesignerii nostri vor dezvorlta online afacerea ta astfel incat sa ia forma unui magazin online profesional, atractiv si usor de accesat de public, lucruri esentiale in domeniul acesta de activare. Specialistii in business iti vor explica directiile pe care trebuie sa le urmati in gandirea si organizarea paginii de comert. Un Site Web de tip magazin online iti permite optimizarea si centralizarea vanzarilor, iti ofera un sistem eficient si simplu pentru a desfasura acest gen de business. Platforma te ajuta sa creezi categorii, sa detaliezi produsele, sa le vinzi si sa le expediezi prin intermediul unui singur motor, intregul proces fiind explicat si simplificat de specialistii nostri. Pagina ta Web de E-commerce va face ca magazinul fizic sa fie de domeniul trecutului, modernizand si simplificand experienta vanzarilor, dar si a gestiunii acestora.

photo-1529119368496-2dfda6ec2804-768x768-2-landscape